[english below]

Bashkangjituni ne Adventuren e rradhes:

Tara Rafting
Është sfida finale e adrenalines, aventurë e pazakontë dhe pushime të paharrueshme për të gjithë dashamirët e vërtetë të natyrës! Rafting është e mahnitshme, nuk ka fjale për këtë, por rafting mbi lumin Tara dhe kanionin e saj është një trajnim i vërtetë për të gjithë dashamirët e rafting rreth botës. Pse eshte ajo? Është e thjeshtë! Kanioni i lumit Tara në Malin e Zi është kanioni i dytë më i thellë në botë, prapa kanionit të madh të Amerikës.

Zip Line ne Liqenin Piva
Per adhuruesit e adrenalines, Zip line mbi liqenin Piva është një tjeter experience unike me nje pamje te mahnitshme. Gjatesia e ketij Zip Line eshte 1400m.

**Dita e pare:E Premte – 07.06.2019

16:00- Nisja nga Prishtina
19:15-20:30 Darka ne Shkoder
22:30-23;00- Mberritja ne fshat

**Dita e dyte:E Shtune – 08.06.2019

07:30-09:00 Mengjesi
10:00;10:30 Pergatitja per rafting
11:00-13:30 Rafting
14:30-:16:00 Dreka
20;00-21;00 Darka

**Dita e Tret:E Djel – 09.06.2019

07:30-09:00 Mengjesi
12:00;12:30 Pergatitja per Zip Line
13:15-15:00 Zip Line
15;00 -15;30 Nisja per ne Prishtine

Vend takimi:
07 Qershor ne ora 16:00 PM
RTV 21, Parkingu mbrapa pallatit te rinise dhe sportit (NewBorn)

Akomodimi:
Ne dhoma te perbashketa nga 2 deri ne 5 persona per bungalov dhe villa.
Cmimi: 105€

Në Cmim Përfshihen:
Transporti – Prishtina – Scepan Polje
•Transporti me xhip ose furgon deri tek lokacioni per rafting
•Ushqimi tek Fshati ne Scepa Polje
•Akomodimi ne bungalove dhe villa
•Udheheqesi
•Pajisjet per Rafting
•Rafting
•Taksa per rafting
•Taksa lokale

Duhet te keni me vete:
•Pasaporten ose leternjoftimin
•Rrobat e larjes, triko /rroba te ngrohta per nete te ftohta

Vendet e limituara.
Rezërvoni vendin tuaj para datës 1 Qershor.

Per cdo informacion shtese na kontaktoni ne numrin:
0038349405444 Viber dhe Whatsapp.


Tara Rafting
Is the ultimate adrenaline challenge, unusual adventure and unforgettable vacation for all true nature lovers! Rafting is amazing, no question about it, but rafting on Tara river and its canyon is a true rafting treat for all rafting lovers around the world. Why is that? It’s simple! Tara river canyon in Montenegro is the second deepest canyon in the world, right behind America’s Grand Canyon.

Zip Line
For adrenaline lovers, Zip Line over Piva Lake is another unique experience with an amazing view as well. The length of this Zip Line is 1400m.

** Day One: Friday – 07.06.2019

16:00- Departure from Prishtina
19:15-20:30-Dinner in Shkodra.
22:30-23;00-Arrive in Scepan Polje

** Day Two: Sunday- 08.06.2019

07:30-09:00 Breakfast
10:00;10:30 Getting ready for rafting
11:00-13:30 Rafting
14:30-16:00 Lunch
20:00-21;00 Dinner

** Day Three: Sunday- 09.06.2019

07:30-09:00 Breakfast
12:00;12:30 Getting ready for Zip Line
13:15-15;00 Zip Line
15:15-:15;30 Departure

Meeting point:
04 May 06:00 AM
RTV 21, Parking behind the Palace of Youth and Sports

Accommodation:
You’ll be staying at Scepan Polje, in shared rooms of 2 to 5 people for bungalow and villas.

Price: 105 Euro
In Price are Included:
Transportation – Prishtina to Scepan Polje
• Transportation by jeep or van to the rafting site
• Meals at Scepan Polje
• Accommodation in the bungalows and villas
• Guide services
• Rafting equipment
• Rafting
• Tax for rafting
• Local tax

You should bring:
· Passport or identity card
· Swimming suit, and sweater/warm clothes for the chilly evening

Limited places are available.
Book your place before 1 June

Please contact the number below regarding the registration/payment information. +38349 405 444
Also available on Viber and Whatsapp.