Bashkangjituni ne Adventuren e rradhes:

Tara Rafting
Është sfida finale e adrenalines, aventurë e pazakontë dhe pushime të paharrueshme për të gjithë dashamirët e vërtetë të natyrës! Rafting është e mahnitshme, nuk ka fjale për këtë, por rafting mbi lumin Tara dhe kanionin e saj është një trajnim i vërtetë për të gjithë dashamirët e rafting rreth botës. Pse eshte ajo? Është e thjeshtë! Kanioni i lumit Tara në Malin e Zi është kanioni i dytë më i thellë në botë, prapa kanionit të madh të Amerikës.

**Dita e pare:E Shtune – 04.05.2019

06:00- Nisja nga Prishtina
10:00-11:30 Mengjesi (Dreka) ne Shkoder
14:30-15:30- Mberritja ne fshatin Etno.
19:00-Darka

**Dita e dyte:E Diele – 05.05.2019

07:30-09:00 Mengjesi
10:00;10:30 Pergatitja per rafting
11:00-13:30 Rafting
14:30-:16:00 Dreka
17:00 Nisja

Vend takimi:
04 Maj ne ora 06:00 AM
RTV 21, Parkingu mbrapa pallatit te rinise dhe sportit (NewBorn)

Akomodimi:
Ne fshatin Etno ne bungalova- ne dhoma te perbashketa nga 2 deri ne 5 persona per bungalov.
Cmimi: 95€

Perfshihet:
Transporti – Prishtina – Fshati Etno
•Transporti me xhip ose furgon deri tek lokacioni per rafting
•Ushqimi tek Fshati Etno
•Akomodimi ne bungalove
•Udheheqesi
•Pajisjet per Rafting
•Rafting
•Taksa per rafting
•Taksa lokale

Ne cmim nuk perfshihet:
•Te gjitha sherbimet tjera qe nuk jane ne programim e lartecekur

Duhet te keni me vete:
•Pasaporten ose leternjoftimin
•Rrobat e larjes, triko /rroba te ngrohta per nete te ftohta

Vendet e limituara.

Per cdo informacion shtese na kontaktoni ne numrin:
0038349405444 Viber dhe Whatsapp.

Tara Rafting
Is the ultimate adrenaline challenge, unusual adventure and unforgettable vacation for all true nature lovers! Rafting is amazing, no question about it, but rafting on Tara river and its canyon is a true rafting treat for all rafting lovers around the world. Why is that? It’s simple! Tara river canyon in Montenegro is the second deepest canyon in the world, right behind America’s Grand Canyon.

** Day One: Saturday – 04.05.2019

06:00- Departure from Prishtina
10:00-11:30-Breakfast(Lunch) in Shkodra.
14:30-15:30-Arrive in Etno Village
19:00-Dinner

** Day Two: Sunday- 05.05.2019

07:30-09:00 Breakfast
10:00;10:30 Getting ready for rafting
11:00-13:30 Rafting
14:30-:16:00 Lunch
17:00 Departure

Meeting point:
04 May 06:00 AM
RTV 21, Parking behind the Palace of Youth and Sports

Accommodation:
You’ll be staying at Etno Village, in bungalows – in shared rooms of 2 to 5 people for bungalow.

Price: 95 Euro
Includes:
Transportation – Prishtina to Etno Village
• Transportation by jeep or van to the rafting site
• Meals at Etno Village
• Accommodation in the bungalows
• Guide services
• Rafting equipment
• Rafting
• Tax for rafting
• Local tax

Price does not include:
· Additional services and all other expenses not covered by the
program

You should bring:
· Passport or identity card
· Swimming suit, and sweater/warm clothes for the chilly evening

Limited places are available.

Please contact the number below regarding the registration/payment information. +38349 405 444
Also available on Viber and Whatsapp.