Hapësira is a team of earnest individuals with diverse experiences who believe in the advancement of the society through culture, education, art and music by sharing mutual cultural values rooted in the collaboration of open minded individuals with the aim of shaping contemporary Kosovo through cultural movements and events.

Hapësira është një ekip i profesionistëve të rinj me përvoja të ndryshme, të cilët besojnë në avancimin e shoqërisë përmes kulturës, artit, edukimit dhe muzikës, duke ndarë vlerat e përbashkëta të arritura përmes bashkëpunimit të individëve mendje hapur që synojnë prezantimin e projekteve, aktiviteteve dhe ngjarjeve unike.

RILINDJA WAREHOUSE VII:

Luigi Tozzi [Hypnus RecordsOutis Music / IT] Shlømo [Taapion RecordsDelsin Records / FR] Yll Matluma [Surach, Hapësira / UK] Uran B. [Hapësira]

Ticket info: bit.ly/RWVIItckets
Phase I: 13.10 to 22.10 – 6€ – SOLD OUT
Phase II: 23.10 to 02.11 – 8€ – OPEN / Limited
At the door: €10 + 1kg food, €15 if empty-handed (Social Responsibility Fund)

Selling points:
– KS: Prishtinë ( Soma Book StationMorena), Prizren (Kafiç), Gjakovë (Gjurma), Ferizaj (The British Pub)
– AL: Tiranë (Radio)
– MKD: Skopje (Kino Karposh)


Hapësira‘s warehouse project might seem a risky concept in which the idea is to venture beyond the established club route, finding itself in spaces never used before in this manner.


This is an 18+ event.
NO Guestlist.

#RWVII