5 Maj 2019. Diell, Ritëm, Dashni, Gëzim, e Lezet. ERDHLEZETI me shfaqje unike e tinguj nga e gjithë bota.
Bëhu pjesë e një përvoje të vërtetë ballkanike, ta festojmë së bashku ardhjen e verës.

7 Bende, 9 orë muzikë LIVE, mbi 45 performues, krejt për një ditë – në rrugë para Dit’ e Nat’

MUZIKA ËSHTË GJUHA JONË!

Biletat Early Bird në shitje online ➡️www.bit.ly/Erdhlezeti-tickets 😎Numri i limituar, në Prishtinë mund t’i bleni në Dit’ e Nat’, RaveTravel, Soma Book Station, MIQT Pub dhe Sound Effect Prishtina (Albi mall). Tiranë: Mon Cheri (Zogu blvd), & Destil.
—————————————————————-
5 May 2019. Sun, Rhythm, Love, Joy, and Lezet.

ERDHLEZETI brings unique performances and sounds from around the world. Join us in the streets for a unique Balkan experience to celebrate the arrival of summer.

7 Bands, 9 hours LIVE music, over 45 performers – all in the same day in front of Dit’ e Nat’.

MUSIC IS OUR LANGUAGE!

Early Bird tickets on sale online now ➡️www.bit.ly/Erdhlezeti-tickets 😎Tickets are limited, get yours for €5 at Dit’ e Nat’, RAVE Travel, Soma Book Station, Miqt Pub or Sound Effect (Albi Mall).
—————————————————————–
5. maj 2019. sunce, ritam, ljubav, radost i Lezet.

ERDHLEZETI donosi jedinstvene performanse i zvukove iz svih delova sveta. Pridružite nam se na ulicama tokom ovog jedinstvenog balkanskog iskustva sa ciljem proslavljanja dolaska leta.

7 bendova, 9 sati ŽIVE muzike, preko 45 izvođača – sve ovo u istom danu ispred Dit’ e Nat’-a.

MUZIKA JE NAŠ JEZIK!

Early Bird karte su u prodaji online ➡️www.bit.ly/Erdhlezeti-tickets 😎Broj karata je ograničen, stoga nabavite svoje po ceni od 5€ na sledećim mestima: Dit’ e Nat’, RAVE Travel, Soma Book Station, Miqt Pub ili Sound Effect (Albi Mall).